Todo lo que tenemos en la memoria es nuestro, nadie lo puede apreciar, nadie lo puede saber.

Cuando queremos lo enseñamos, ya sea a través de escritos, de dibujos, de canciones o de imágenes.

Yo muestro las mias, mis Pequeños Espejos.




sábado, 23 de febrero de 2008

Princeses



A qui no li han agradat de petit els contes de princeses i prínceps encantadors que les salvaven? Qui no ha somiat mai en estar dins d'aquests contes? Tots podem estar, només cal una mica d'imaginació.

Els parcs Disney són un petit reflexe del que la imaginació pot arribar a fer. Veure la cara d'un nen al parc reconeixent als prínceps, les princeses i tota la resta de personatges, en carn i óssos! és una sensació que t'allibera de tots aquests problemes d'adults que sempre portem a sobre i que de cop ens torna nens per gaudir més que ells mateixos.

Mireia, Ángela i Ainara somieu en allò que sou, les meves tres princesetes.

martes, 12 de febrero de 2008

Felicitats Jordi!

Menorca 2003.

Avui et dedico per segon cop una foto i es que complir anys es per celebrar-ho.
Aquest any ja farà cinc anys que vam fer les vacances a aquesta magnífica illa. Unes vacances del més relaxants, una illa màgica que des del moment que la trepitges et sents en un món i unes cales on escoltar l'aigua arribar a la sorra és possible.

Moltes felicitats Jordi!

lunes, 4 de febrero de 2008

Dia Mundial contra el Càncer


Dedicat al Josep,

Mai a la vida he conegut una persona més forta. La vitalitat de la seva mirada, encara que es pugui notar cansada és potent i t'atreu, t'arrosega a reflexionar i valorar el que està passant.

Farà uns quatre anys que vaig realitzar aquesta fotografia. Igual que ell cada dia hi ha molta més gent que lluita amb la força de voler seguir endavant, de sortir i sentir-se com nou.

Són moments durs que tothom intenta dissimular: el malalt, els familiars, els amics... Tothom posa bona cara per afrontar-ho i segurament s'agraeix, perquè aquests somriures entre tots et fan veure-ho d'una altra manera.

Per tots els que estigueu passant per aquesta situació, ENDAVANT, rieu, feu bromes, feu el que volgueu però sobretot feu que el malalt i vosaltres mateixos estigueu feliços en moments com aquests.